Wat zoek je?

Jongerenwerk

Ben jij een jongere uit de gemeente Coevorden en tussen de 8 en 23 jaar oud? Dan is het jongerenwerk van Maatschappelijk Welzijn Coevorden er voor jou! Wij zijn geïnteresseerd in wat jullie bezig houdt en zijn altijd opzoek naar activiteiten om samen met jullie te organiseren.

Daarnaast kun je terecht bij het Maatschappelijk Welzijn Coevorden voor informatie en advies over alles wat jongeren tegenkomen. Dit kan gaan over uiteenlopende onderwerpen zoals: school, werk, sport, seks, alcohol drugs en/of vrienden. Twijfel niet als je een vraag hebt, geen enkele vraag is te gek om aan ons te stellen.

Jongerenwerkers van MWC zijn veel op straat te vinden. Ze bezoeken plekken waar de jeugd is, om te horen wat hun bezighoudt. Ze zien daar veel jongeren met vele talenten. Samen met de jongere zelf zorgen we ervoor dat hun talent benut wordt.

Ook voor goede ideeën om bijvoorbeeld dingen te organiseren staan wij open. Laat ons je leuke ideeën en tips horen door contact op te nemen met de jongerenwerkers. Dit kan via 085-27 35 256 of jongerenwerk@mwcoevorden.nl  

Het jongerenwerk organiseert ook regelmatig (gratis) activiteiten voor alle jeugd. Houd daarvoor de facebookpagina of instagram in de gaten. 

Klik hier voor
onze video