Wat zoek je?

Maatschappelijk Werk Coevorden

Stichting Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC) is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Tevens zijn de gegevens op deze website uitsluitend bestemd ter algemene informatie. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij streven ernaar om de juistheid en actualiteit te garanderen. Aan onjuistheden of niet actuele informatie aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Daarnaast aanvaarden wij ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de op deze website getoonde informatie of van links naar websites van derden.

Als u informatie tegen komt waarvan u vermoedt dat het niet klopt of niet juist is, kunt u hierover contact met ons opnemen via de gegevens op de contactpagina. Wij waarderen dit zeer.

Privacy

Van bezoeken aan deze website worden statistieken bijgehouden, omdat wij rekening willen houden met het zoekgedrag en de informatiebehoefte van u als bezoeker. Deze bezoekersstatistieken worden anoniem gepubliceerd naar ons en zijn niet terug te leiden naar individuele bezoekers. Wij zullen deze dan ook nooit gebruiken ter identificatie van individuele personen. Uw privacy is daarmee gewaarborgd.

Copyright

Van alle informatie op deze website heeft Maatschappelijk Welzijn Coevorden het auteursrecht. Het gebruik van deze website is dan ook alleen toegestaan voor persoonlijke doeleinden. Hier valt alles onder, zowel teksten, als beelden, logo’s en fotomateriaal. Indien u gebruik wil maken van onze informatie op deze website moet u eerst schriftelijk toestemming hebben van MWC.