Wat zoek je?

Vrijwilligerskrant

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk heeft in maart 2020 de vrijwilligerskrant gepubliceerd in het kader van #Durftevragen. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Maatschappelijk Welzijn Coevorden. Hun doel is om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan vrijwilligerswerk in de gemeente. Daarover geven zij zoveel mogelijk informatie en advies.

Door vraag en aanbod te combineren, proberen zij zoveel mogelijk matches te maken voor zowel organisaties als inwoners. Op de vrijwilligersvacaturebank worden vacatures geplaatst van organisaties, verenigingen en inwoners. Er is een groot netwerk en daarom kan het steunpunt als bemiddelaar optreden. In 2019 hadden zij een bereik van 137.000 views op de vacaturebank.

Naast de vacaturebank kan het steunpunt ook informele zorgvragen beantwoorden. In de vrijwilligerskrant staan allerlei verhalen van mensen die vrijwilligerswerk doen en van organisaties die met vrijwilligers werken. Ben je door het lezen enthousiast geworden en heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Een éénmalige klus of voor een paar uur in de week, alles is mogelijk!

 

Vrijwilligerskrant

Klik hieronder om door te gaan naar de online versie van de vrijwilligerskrant.

Vrijwilligerskrant

Contact

Neem gerust contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk door te bellen naar ons algemene nummer: 085 - 27 35 256 of mailadres: steunpuntvrijwilligerswerk@mwcoevorden.nl