Wat zoek je?

Coach Petje af Coevorden

Doelgroep
Jeugd
Sector
Maatschappelijk
Dagdeel
Overdag
Plaats
Coevorden (stad)
In opdracht van
Petje Af
Website
www.petjeaf.nl
Ondanks dat Nederland een ontwikkeld land is, zijn gelijke kansen om talenten te ontdekken en te ontwikkelen helaas niet vanzelfsprekend.

Bij Petje af zijn wij er al jaren van overtuigd dat de plek waar de wieg heeft gestaan nooit de kansen in de toekomst mag bepalen. Petje af is er voor kinderen van 10 t/m 14 jaar die uit buurten komen waar zorgen over bestaan.

Door nieuwe, prikkelende leerervaringen aan te bieden kunnen kinderen op zoek naar al hun mogelijkheden. Zij ontdekken de wereld en komen in aanraking met inspirerende rolmodellen waardoor zij een positief zelfbeeld en toekomstperspectief ontwikkelen. De kinderen worden zodoende geïnspireerd verantwoording te nemen voor hun leven zodat zij in de toekomst actief bijdragen aan de maatschappij.

Als coach begeleid je maximaal 18 kinderen met een collega in hun ontwikkeling van talenten.
De coach is verantwoordelijk voor het aanbieden en overbrengen van nieuwe ervaringen, daarbij onderhoud je intensief contact met ouders.
Je ontvangt en ondersteunt onze gastdocenten en zorgt voor gestructureerde bijeenkomsten.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op via het reactieformulier of bel naar het Steunpunt Vrijwilligerswerk via 085 - 27 35 256
Velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplicht

Klik hier voor
onze video

23/9 Invulhulp Meer
30/9 Invulhulp Meer
7/10 Invulhulp Meer
14/10 Invulhulp Meer