Wat zoek je?

Vrijwilliger Toerist Info Punt

Doelgroep
Geen voorkeur
Sector
Toerisme
Dagdeel
Overdag
Plaats
Coevorden (gemeente breed)
In opdracht van
Magisch Drenthe
Bij de Toeristische informatiepunten (TIP's) van Magisch Drenthe vind je alles wat er in de omgeving van de gemeente Coevorden te doen is.

Ben jij communicatief vaardig en vind je het leuk om gasten de weg te wijzen in een nieuwe omgeving? Dan is wellicht een vrijwilligersfunctie op één van de TIP's leuk voor jou.

Als vrijwilliger ben je de ambassadeur van het gebied. Je weet de bezoekers te verrassen met leuke uitjes, weetjes over de omgeving en helpt ze op weg. Naast het informeren van gasten ben jij ook de voelsprieten van de toeristische regiopromotie organisatie (Magisch Drenthe). Samen met jouw collega’s voed je de organisatie met lokale ontwikkelingen. Het is wel goed om te weten dat het in de zomermaanden drukker is dan in de wintermaanden.

Er wordt gewerkt met een “vrijwilligerspoule”, waarbij er volgens een rooster wordt gewerkt. Na een inwerkperiode ga jij op een van de aangewezen locaties aan de slag. Dit betekent, dat er wel een verplichting aan deze functie hangt, i.v.m. vaste openingstijden van het kantoor. De werktijden variëren tussen 9.30 en 17.00 uur op diverse dagdelen, zowel in de winter, als in de zomermaanden. Het is van belang, dat je in goede gezondheid bent, omdat het een functie betreft, waarbij je regelmatig staat en/of in beweging bent. Van de vrijwilligers wordt gevraagd dat zij ook in de zomermaanden (grotendeels) beschikbaar zijn.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op via het reactieformulier of bel naar het steunpunt vrijwilligerswerk via 085 - 27 35 256
Velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplicht

Klik hier voor
onze video

7/12 Budgetcursus Meer
8/12 Invulhulp Meer
15/12 Invulhulp Meer
21/12 Campagne Senioren en Veiligheid Meer