Wat zoek je?

Welzijnscoach (MWC)

Doelgroep
Geen voorkeur
Sector
Maatschappelijk
Dagdeel
Geen voorkeur
Plaats
Coevorden (gemeente breed)
In opdracht van
Maatschappelijk Welzijn Coevorden
Wat ga je doen/wat is je taak;

Als welzijnscoach word je ingezet bij inwoners van de gemeente Coevorden om hun sociaal netwerk te versterken, op te bouwen en uit te breiden. De inwoner wordt hierbij door de coach geholpen. Je inventariseert welke hobby’s en interesses men heeft, maakt samen een stappenplan en gaat samen aan de slag!

Als welzijnscoach krijg je een training en een werkmap. Deze dienen als handvatten om aan het werk te gaan. Ook zijn de coördinatoren van het Steunpunt Vrijwilligerswerk van MWC beschikbaar op de achtergrond.

Wat kun je verwachten van Steunpunt vrijwilligerswerk?
• Een training
• Begeleiding
• Een onkostenvergoeding op basis van ons vrijwilligersbeleid

Bijzonderheden
Om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij MWC, wordt er een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd worden bij de gemeente. Dit wordt vergoed door MWC.

Vind je het leuk om iemand te helpen zijn of haar sociale netwerk uit te breiden? Te helpen om er weer op uit te gaan en samen te ontdekken welke interesses en behoeften er zijn? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met steunpunt Vrijwilligerswerk van Maatschappelijk Welzijn Coevorden via: steunpuntvrijwilligerswerk@mwcoevorden.nl of telefonisch via: 085-2735256.
Velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplicht

Klik hier voor
onze video

24/6 Invulhulp Meer
30/6 Jonge moedergroep Meer
1/7 Invulhulp Meer
8/7 Invulhulp Meer