Wat zoek je?

Bestuurslid

Doelgroep
Geen voorkeur
Sector
Geen voorkeur
Dagdeel
Geen voorkeur
Plaats
Coevorden (gemeente breed)
In opdracht van
Humanitas afdeling Coevorden
Humanitas is een vrijwilligersorganisatie en is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. We zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging.
Wij bieden verschillende activiteiten. Deze zijn gericht op verliesverwerking, het op orde brengen van je financiën, het doorbreken van eenzaamheid, het leren van de Nederlandse taal en ontspanning voor kinderen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deel willen nemen in het bestuur. Het werk van een bestuurslid is zeer boeiend en gevarieerd. Het bestuur verdeelt taken voor zover mogelijk naar gelang de interesses van de bestuursleden. De werktijden kunnen vaak door de bestuursleden zelf bepaald worden. Alleen de vergaderingen (10 per jaar) in de Ravelijn Verbindt Coevorden, liggen vast.
Er wordt altijd rekening gehouden met vakanties van de bestuursleden.

Wij zoeken verantwoordelijke vrijwilligers die zich willen inzetten voor maatschappelijke doelen. Een bestuurslid moet graag in een team willen werken. Van een bestuurslid wordt gevraagd actief mee te denken over de activiteiten en strategie van de vereniging.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op via het reactieformulier of bel naar het Steunpunt Vrijwilligerswerk via 085 - 27 35 256
Velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplicht

Klik hier voor
onze video

11/8 Invulhulp Meer
18/8 Invulhulp Meer
21/8 Campagne Senioren en Veiligheid Meer
25/8 Invulhulp Meer