Wat zoek je?

Vrijwilliger opvoedondersteuning

Doelgroep
Kinderen
Sector
Maatschappelijk
Dagdeel
Overdag
Plaats
Coevorden (gemeente breed)
In opdracht van
Home Start Coevorden
Home-Start Coevorden biedt opvoedingsondersteuning aan gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar. Doel van de ondersteuning is om de druk van de ketel te halen, om rust en ruimte te creëren waardoor er oplossingen in zicht komen.
Er wordt ondersteuning gegeven waar dit nodig is, de ouder geeft zelf aan waar de behoefte ligt. Uitgangspunt is dat wanneer ouder(s) goed in hun vel zitten, dit een positieve uitwerking heeft op de kinderen.

Als vrijwilliger ga je wekelijks naar ‘jouw’ gezin. Vrijwilligers worden in hun werk begeleid en ondersteund door de Home-Start coördinator. Werken als vrijwilliger bij Home-Start verrijkt je leven.
Je doet ervaring en kennis op, maakt contact met andere vrijwilligers en natuurlijk met het gezin dat je ondersteunt. Iedereen die bij Home-Start werkt, doet mee aan themabijeenkomsten; hier worden ervaringen uitgewisseld en thema’s besproken.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op via het reactieformulier of bel naar het steunpunt vrijwilligerswerk via 085 - 27 35 256
Velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplicht

Klik hier voor
onze video

11/8 Invulhulp Meer
18/8 Invulhulp Meer
21/8 Campagne Senioren en Veiligheid Meer
25/8 Invulhulp Meer