Terug naar resultaten

Eigentijd(s) Vrijwilliger (MWC)

Titel
Eigentijd(s) Vrijwilliger (MWC)
Activiteit
Ingezet worden voor korte klussen (informele zorgvragen)
Type
Korte klus
Sector
Maatschappelijk
Organisatie
Maatschappelijk Welzijn Coevorden
Doelgroep
Geen voorkeur
Onkostenvergoeding
Reiskostenvergoeding
Gevraagde beschikbaarheid
Flexibel
Dagdeel
Geen voorkeur
Welke dagen
Geen voorkeur
Vervoer benodigd
Ja
Aantal gezochte vrijwilligers
Altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers
Gevraagde competenties
Wil jij wat betekenen voor anderen maar niet structureel, elke week of maand? Zoek je afwisseling? Elke keer wat anders? Heb je af en toe een uurtje over? Dan is Eigentijd(s) vrijwilliger wat voor jou!

Heel regelmatig krijgen we verzoeken voor eenmalige vrijwilligersklussen. Een paar voorbeelden: de tuin op orde maken; boodschappen doen; een ritje naar het ziekenhuis; een dagje met iemand naar het museum; een wandeling maken; een potje voetballen met een jongere.
Het kost niet veel tijd, maar betekent voor mensen wel heel veel.

Voor wie: iedereen vanaf 18 jaar die zo nu en dan tijd heeft voor een vrijwilligersklus.

Hoe werkt het: je meld je aan als Eigentijd(s) vrijwilliger bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk. we plannen een afspraak in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je kunt aangeven wat je interesses, mogelijk- en onmogelijkheden zijn.

Wanneer we een vrijwilligersklus aangeboden krijgen nemen we contact met je op. Je bent nergens toe verplicht om deze klus daadwerkelijk aan te nemen.
Je ontvangt een reiskostenvergoeding en ondertekent een vrijwilligersovereenkomst met Maatschappelijk Welzijn Coevorden. Wij vragen alleen om een VOG.

Interesse? Neem contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Maatschappelijk Welzijn Coevorden via telefoonnummer: 085-27 35 256 of mail naar: steunpuntvrijwilligerswerk@mwcoevorden.nl
Reageren