Wat zoek je?

Eigentijd(s) Vrijwilliger

Doelgroep
Geen voorkeur
Sector
Maatschappelijk
Dagdeel
Geen voorkeur
Plaats
Coevorden (gemeente breed)
In opdracht van
Maatschappelijk Welzijn Coevorden
Wil jij wat betekenen voor anderen maar niet structureel, elke week of maand? Zoek je afwisseling? Elke keer wat anders? Heb je af en toe een uurtje over? Dan is Eigentijd(s) vrijwilliger wat voor jou!

Heel regelmatig krijgen we verzoeken voor eenmalige vrijwilligersklussen. Een paar voorbeelden: de tuin op orde maken; boodschappen doen; een ritje naar het ziekenhuis; een dagje met iemand naar het museum; een wandeling maken; een potje voetballen met een jongere.
Het kost niet veel tijd, maar betekent voor mensen wel heel veel.

Voor wie: iedereen vanaf 18 jaar die zo nu en dan tijd heeft voor een vrijwilligersklus.

Hoe werkt het: je meld je aan als Eigentijd(s) vrijwilliger bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk. we plannen een afspraak in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je kunt aangeven wat je interesses, mogelijk- en onmogelijkheden zijn.

Wanneer we een vrijwilligersklus aangeboden krijgen nemen we contact met je op. Je bent nergens toe verplicht om deze klus daadwerkelijk aan te nemen.
Wanneer het van beide kanten goed bevalt, is er de mogelijkheid om een vrijwilligersovereenkomst met Maatschappelijk Welzijn Coevorden af te sluiten.
Wij vragen alleen om een VOG, deze zal worden vergoed.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op via het reactieformulier of bel naar het steunpunt vrijwilligerswerk via 085 - 27 35 256
Velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplicht

Klik hier voor
onze video

2/2 Invulhulp Meer
9/2 Invulhulp Meer
16/2 Invulhulp Meer
23/2 Invulhulp Meer