Wat zoek je?

Vrijwilliger huiskamer dementie

Doelgroep
Ouderen
Sector
Zorg
Dagdeel
Overdag
Plaats
Coevorden (stad)
In opdracht van
Treant Groep De Schutse
Website
Woonwijkcentrum De Schutse in Coevorden is er voor iedereen die verzorging nodig heeft en niet langer zelfstandig kan wonen. Maar ook voor mensen die op zichzelf wonen en zorg nodig hebben of gezelligheid zoeken.

De Schutse is opzoek naar een vrijwilliger die de verzorgende kan ondersteunen op de huiskamer. Wat is er mooier dan de dag rustig te beginnen met een ontbijt waar aandacht aan wordt besteed, waar je je verhaal kwijt kunt en samen kunt ontbijten. De geur van vers gezette koffie, de krant lezen, een spelletje doen of herinneringen ophalen. Bewoners bezoeken de huiskamer voor de gezelligheid, maar ook voor dagstructuur. Het is belangrijk dat je als vrijwilliger zorgt voor een gezellige en zinvolle dag voor de bewoner.

De verschillende activiteiten op de huiskamer:
- Buiten een wandeling maken.
- samen met de bewoners TV kijken of muziek van vroeger luisteren.

Wij zoeken iemand die een ochtend, middag of een avond in de week kan assisteren om van het ontbijt een fijn begin van de dag te maken of om de avond goed afsluiten.
Deze bewoners zullen niet uit eigen beweging activiteiten oppakken, maar vinden het wel fijn als jij daarbij helpt.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op via het reactieformulier of bel naar het steunpunt vrijwilligerswerk via 085 - 27 35 256
Velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplicht

Klik hier voor
onze video

11/8 Invulhulp Meer
18/8 Invulhulp Meer
21/8 Campagne Senioren en Veiligheid Meer
25/8 Invulhulp Meer