Wat zoek je?

Vrijwillige buurtbemiddelaars gezocht! (MWC)

Doelgroep
Geen voorkeur
Sector
Maatschappelijk
Dagdeel
Geen voorkeur
Plaats
Coevorden (gemeente breed)
In opdracht van
Maatschappelijk Welzijn Coevorden
Vrijwillige buurtbemiddelaars gezocht!

Kun jij goed bemiddelen en vind je het leuk om je voor een ander in te zetten? Voor het project Buurtbemiddeling zijn we op zoek naar vrijwilligers!


Wat is buurtbemiddeling?

Ruzies of problemen tussen buren kunnen hoog opstapelen en het woongenot en de leefbaarheid in een buurt aantasten. Veelvoorkomende problemen zijn bijvoorbeeld rommel, geluidsoverlast, stank of verschillende leefwijzen. Buurtbemiddelaars worden ingezet als buren er samen niet uitkomen. Een buurtbemiddelaar helpt buren hun ergernissen of ruzies samen op te lossen.

Opleiding

Buurtbemiddelaars krijgen een basistraining ‘Buurtbemiddeling’ en nemen deel aan intervisie- en themabijeenkomsten. Meningsverschillen kennen geen werktijd; daarom kun je als buurtbemiddelaar zowel overdag als ’s avonds ingezet worden. Beschikbaarheid is in overleg.

Contactpersoon

Spreekt het jou aan om als buurtbemiddelaar aan de slag te gaan? Meld je dan aan bij óf neem voor meer informatie contact op met Margreet Teunissen (coördinator Buurtbemiddeling) van Maatschappelijk Welzijn Coevorden via buurtbemiddeling@mwcoevorden.nl of telefoonnummer 085 - 273 52 56.

Buurtbemiddeling is een project van Maatschappelijk Welzijn Coevorden, Domesta, Woonservice en de gemeente Coevorden.
Velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplicht

Klik hier voor
onze video

24/6 Invulhulp Meer
30/6 Jonge moedergroep Meer
1/7 Invulhulp Meer
8/7 Invulhulp Meer