Zit er een coach in jou?

In het voorjaar start Maatschappelijk Welzijn in de Coevorder wijk Poppenhare met buurtcoaches voor jongeren. Daarvoor zoeken we nog een aantal vrijwillige buurtcoaches.

Wat doet een buurtcoach?

Een buurtcoach zoekt in tweetallen de jongeren op – bijvoorbeeld op straat en op het schoolplein van brede school Som - en gaat met ze in gesprek. Wat leeft er bij de jeugd? Waar hebben ze behoefte aan?    

 

De buurtcoach wordt een bekend gezicht in de buurt en bouwt een vertrouwensband op met de jongeren. Ook voor andere buurtbewoners is hij of zij een aanspreekpunt. De buurtcoach draagt bij aan het prettig wonen en leven in Poppenhare.  

 

Buurtcoaches zijn een mooie aanvulling op het jongerenwerk van Maatschappelijk Welzijn Coevorden zodat we nog meer jongeren kunnen bereiken. Buurtcoaches werken samen met de jongerenwerkers en de coördinator van de brede school Som en worden ook door hen getraind.

 

Contact

Voor meer informatie of aanmelden als buurtcoach, zoek contact met jongerenwerker Natascha Wemmenhove via nwemmenhove@mwcoevorden.nl of bel 06-57755604.