Schoonoord

Daan Heuver is opbouwwerker in Schoonoord. Vanuit vragen en signalen van bewoners, verenigingen en organisaties legt Daan huisbezoeken af; wat leeft er, wat speelt er? Wat kan de opbouwwerker daarin betekenen en welke verbindingen kunnen gelegd worden?

De opbouwwerker stemt af met bewoners, wijkagent, de gemeente en andere organisaties over ontwikkelingen.

 

  • Opbouwwerk op school

Daan is ook verbonden aan de basisscholen in Schoonoord en de Kiel en doet daar opbouwwerk op school.

De opbouwwerker op school helpt en stimuleert ouders bij de contacten met de school. Of het nu gaat om wegwijs te worden binnen de school of wanneer zich problemen voordoen, de opbouwwerker op school slaat een brug tussen ouders en leerkrachten en is er voor alle ouders. Daan is er ook voor opvoedvragen.

  • Kledingbank Schoonoord

In Schoonoord zit een kledingbank voor minima.

Voor de kledingbank zijn we nog op zoek naar vrijwilligers en kleding, schoenen en speelgoed. Heeft u spullen over of wilt u vrijwilliger worden? Neem dan contact op met Daan.

Lees hier meer over de kledingbank in Schoonoord.

  • Samen Tafelen
Op diverse locaties in de gemeente Coevorden kan er samen worden gegeten. Samen eten is vaak leuker dan alleen. Onder het genot van een vers, warm driegangendiner, kunt u een praatje maken met uw tafelgenoten.

Vrijwilligers verzorgen de maaltijd.

Iedere laatste woensdag van de maand bent u van 11 tot 13.30 uur welkom in de buurthuiskamer om samen te eten. Meer info

 

Voor vragen of informatie over Schoonoord, neem contact op met Daan. T.: 085- 27 35 256 of via e-mail: dheuver@mwcoevorden.nl