Dag van de mantelzorger

10 november 2019

Dit jaar is de dag van de mantelzorger op zondag 10 november 2019. Deze dag staat helemaal in het teken van de mantelzorger. Kijk op de website voor leuke activiteiten in de buurt. 

www.dagvandemantelzorg.nl/ 

Er is dit jaar opnieuw een mooi programma georganiseerd. Mantelzorg: van onschatbare waarde: omdat u als mantelzorger ontzettend belangrijk bent en we zien wat u als mantelzorg doet en betekent. Dit willen we waarderen en u in het zonnetje zetten.

Verschillende organisaties in Coevorden hebben de handen ineen geslagen om een mooi programma te organiseren. De gemeente Coevorden, Theater Hofpoort, het Alzheimercafé Coevorden en het Steunpunt Mantelzorg van Maatschappelijk Welzijn Coevorden.

Een dag met een grote diversiteit aan activiteiten. Om te ontspannen, te ontmoeten, te praten en te genieten.

Zo komt Marjan van den Berg (colunist en schrijver) vertellen en voorlezen uit het eeste boek dat ze ooit schreef "ze is de vioolmuziek vergeten", bieden we mantelzorgers een theaterlunch aan, en is er de keuze uit 10 verschillende workshops waaronder een bierbroeverij, schilderclinic, handverzorging, bloemschikken, ukulele spelen etc.

Opgeven kan vanaf half september. 

Terug